szynka, boczek, kiełbasa, oliwka, ziemniak, cebulka, ogórek kiszony, koper swieży, sok z cytryny, pieprz
burak, marchew, pietruszka, ziemniak, kapusta, mięso wieprzowe, sól, pieprz
łosoś, marchew, ziemniak, cebulka, przyprawy
kurczak, ziemniak, makaron, cebulka, marchew
filet kurczaka, kasza pęczak, ziemniaki, ogórek kiszony, cebulka, marchew, śmietana
mięso z kurczaka, ryż, marchew, cebula, pieprz, sól
pulpa pomidorowa, marchew, ryż, mięso z kurczaka, śmietanka, cukier, cebula, natka
ziemniak, marchew, groch, kiełbasa wieprzowa, słonina wieprzowa, mąka pszenna, majeranek, cebula
ziemniak, marchew, kapusta, seler, fasola szparagowa, mąka pszenna, koper, sól
Z mlekiem skondensowanym i orzechami laskowymi. Tylko naturalne składniki, bez sztucznych dodatków
Składniki - twarog, jaja, mąka, cukier, rodzynki
Składniki: twarog, jaja, mąka, cukier
Kompot wykonany z najlepszych truskawek i soku cytrynowego. Trochę cukru. Bez sztucznych aromatów i konserwantów. Idealny jako orzeźwiający napój w gorące dni, dodatek do ulubionych deserów lub baza do kreatywnych koktajli.
Kompot wykonany z najlepszych jagód, wiśni i soku cytrynowego. Trochę cukru. Bez sztucznych aromatów i konserwantów. Idealny jako orzeźwiający napój w gorące dni, dodatek do ulubionych deserów lub baza do kreatywnych koktajli.
Tradycyjne polskie pierogi z mięsem to harmonia cienkiego ciasta i bogatego, pełnego smaku mięsnego nadzienia, które rozpływa się w ustach i przywołuje smak domowej kuchni. Nadzenie - wieprzowina gotowana, cebula smażona, słonina, rosół.
mąka pełnoziarnista, mięso indyka, cebula, marchew, sól, pieprz
Doskonałe połączenie delikatnego ciasta i soczystego farszu z kapusty, które zapewnia niezapomniane doznania smakowe. Nadzenie - duszona kiszona kapusta z marchewką, smażona cebula.
Nadzienie - twarog, szpinak
Delikatne, ręcznie robione ciasto kryje w sobie gładkie, kremowe nadzienie z ziemniaków, które doskonale komponuje się z aromatyczną, złocistą cebulką podsmażoną na maśle.
Nadzienie - twarog, zioła
Delikatne pierogi z ziemniakami i borowikami - to prawdziwa uczta dla podniebienia! Cieniutkie i miękkie ciasto, a w środku aromatyczne nadzienie z ziemniaków i intensywnie pachnących borowików. Nadzienie - ziemniaki gotowane, cebula smażona, grzyby
Tradycyjne pierogi z ziemniakami i serem - to prawdziwy smak domowego ciepła. Cienkie, delikatne ciasto otula aromatyczny farsz z gotowanych ziemniaków i seru, doprawionych szczyptą soli i odrobiną pieprzu.
Delikatne ciasto z wątróbką drobiową, ziemniakami i cebulką
soczewica, boczek wędzony, cebula, pieprz
Delikatne ciasto kryje w sobie aksamitny farsz z ugotowanych ziemniaków, doprawionych szczyptą soli i pieprzu, który doskonale komponuje się ze skwarkami.
Nadzienie - śliwka (nie dżem), bez cukru
Nadzienie - całe truskawki (nie dżem), bez cukru
Ciasto - 30%, twarog - 70%, jaja, cukier
Pierogi z jagodami to letnia słodycz zamknięta w delikatnym cieście. Soczyste jagody otoczone miękkim ciastem rozpływają się w ustach. Bez cukru.
Nadzienie – twaróg, cukier
Delikatne, ręcznie robione ciasto skrywa w sobie soczyste, lekko kwaskowe wiśnie, które dodają każdemu kęsu wyrazistego, owocowego smaku. Bez cukru
z mięsem; z kurczakiem i pieczarkami, ze szpinakiem i serkiem śmetankowym
z serem na słodko; z makiem i wiśniami; z bananami i mlekiem zagęszczonym
z mięsem, z pieczarkami, z kapustą i grzybami
Nadzienie - mięso wieprzowe gotowane, cebula smażona, rosól
Nadzienie - mięso kurczaka gotowane mielone, pieczarki smażone, cebula smażona
Nadzienie - szynka więzona, ser żólty, sos, koperek
Nadzienie - mięso kurczaka mielone, ser żólty, koperek
Nadzienie - mięso wieprzowe, słonina, cebulka
Nadzienie - ser żólty, koperek
Nadzienie – łosoś marynowany na słono, twaróg, koperek
Nadzienie – łosoś marynowany na słono, szpinak
Nadzienie - serek śmietankowy Szpinak - w ciastie naleśnika
Nadzienie - banan krojony, mleko zagęszczone
Nadzienie - masa makowa, całe wiśnie (nie dżem)
Nadzienie - twarog, całe truskawki (nie dżem), cukier
Nadzienie - twarog, cukier
Nadzienie - twarog, nutella, banan krojony
Nadzienie - jabłko karmelizowane
Nadzienie – Nutella, całe wiśnie, orzechy włoskie
Składniki: twarog, jaja, koperek, czosnek, mąka, sól
Składniki: twarog, jaja, mąka, cukier
Składniki: twaróg, jaja, mąka, cukier, rodzynki
Nadzienie - mięso indycze, cebulka, rosół
Nadzienie - mięso kurczaka, cebulka, rosół. Dla uzyskania koloru do ciasta dodano sok z marchwi, sok z buraków, szpinak.
Nadzienie - wieprzowina, mięso kurczaka, słonina, cebula, rosół
Nadzienie - filet kurczaka, słonina, cebulka, rosół
Nadzienie – łosoś, szpinak
Nadzienie – łosoś, twaróg, koperek
Nadzienie – cielęcina, cebulka, rosół
Nadzienie – mięso wieprzowe, mięso wołowe, kurczak. W ciasto dodano koperek.
Pielmieni z wieprzowiną i wołowiną - 15 szt
Nadzienie - mięso kurczaka, cebulka, rosół.
Nadzienie – wieprzowina, słonina, cebula
Nadzienie – ser żółty, twaróg, koperek
Nadzienie – wieprzowina, słonina, cebula, ser żółty, pomidor
Urocza sakiewka z soczystym farzsem, lużna u dolu, a ciasno związana u góry. Nadzienie - mięso wieprzowe, cebulka, przyprawy, kolendra, pietruszka, koperek, rosół.
Nadzienie – trzy rodzaje sera, śmietanka, czosnek, koperek, przyprawy
Urocza sakiewka z soczystym farzsem, lużna u dolu, a ciasno związana u góry. Nadzienie - wołowina, cebulka, przyprawy, kolendra, pietruszka, koperek, rosół.
Ciasto ziemniaczane z nadzieniem mięsnym, smażone na patelni
Ciasto ziemniaczane z nadzieniem grzybowym, smażone na patelni
Ciasto ziemniaczane nadziewane duszoną kapustą z marchewką i cebulą, smażone na patelni
aromatyczne ziemniaki ze śkorą
Soczyste kotlety wieprzowe, pieczone piekarniku
Gorący Makaron z Masłem
Ryż, kurczak, cebulka, marchew, przyprawy, rodzynki